AMMONIUM CARBONICUM (کربنات آمونیوم)

AMMONIUM CARBONICUM (کربنات آمونیوم)

فهرست مطالب

AMMONIUM CARBONICUM (کربنات آمونیوم) از ترکیبات املاح بردار است، همچنین از املاح فرار میباشد. منشا دارو، آمونیوم کربونیکوم است، که نوعی نمک (ملح) قلیایی است. این ماده، بوی زننده گاز آمونیاک را دارد، به آسانی در آب حل می شود.

.Amm. carb داروی بسیار موثری است که در اثر توان دار شدن نمک کربنات آمونیوم به دست می‌آید. اطلاعات هانمن در مورد شیمی، توان درمانی این داروی قوی و محرک را برای وی آشکار نمود. کربنات آمونیوم یکی از بهترین داروها برای مشکلات قاعدگی همراه با دردهای کولیکی شدیدی و توام با افسردگی است. این دارو قابلیت درمان بسیاری از بیماری‌ها از جمله دیفتری بینی، سرفه شدید، بیماری‌های قلبی، تنگی نفس و تب را نیز دارد.

مشخصات دارویی :

نام داروی هومیوپاتی : AMMONIUM CARBONICUM
نام اختصاری هومیوپاتی : .Amm. carb
نام لاتین: AMMONIUM CARBONICUM
نام ایرانی: کربنات آمونیوم

توان های رایج دارویی: Q – 3C – 6C – 30C – 200C – 1M – 10M – 50M
اشکال دارویی: گرانول – تبلت – قطره خوراکی

ناحیه‌ی اثر داروی هومیوپاتی AMMONIUM CARBONICUM (کربنات آمونیوم) در بدن :

دارو روی خون، سیستم قلبی عروقی، مجاری تنفسی و گوارشی، اعضای تناسلی زنانه، اعصاب و استخوانها اثر می گذارد.

بیماری‌های قابل درمان با AMMONIUM CARBONICUM (کربنات آمونیوم) مبتنی بر شواهد :

آسم، برونشیت، سرفه، خون دماغ، آمفیزم، خونریزی، سردرد، عوارض قلبی، لوکوره، عوارض قاعدگی، عوارض بینی، عوارض پوست، ورم لوزه و غیره.

ارتباط با سرما و گرما:

حالت خاصی ندارد.

تشدید علایم :

بدتر شدن در آب و هوای سرد یا رطوبت، بدتر شدن با شستشو یا حمام گرفتن و در خلال یا بعد از غذا، نیز بدتر شدن در خلال پریود. با عرق سرد بیدار می شود و تنگی نفس دارد. نبض وی نخی شکل بوده و صورتی رنگ پریده و سرد دارد.

بهتر شدن کلی :

مشکل تنفسی وی با نفس کشیدن در هوای سرد بهتر می شود. زمان خشک و گرم بودن هوا، با دمر خوابیدن و یا در طرف دردناک دراز کشیدن.

هشدارهای مصرف داروی هومیوپاتی AMMONIUM CARBONICUM (کربنات آمونیوم) :

از مصرف بیش از مقدار تجویز شده پرهیز شود. تا پایان دوره ی درمان از مصرف سیر، نعنا و قهوه به هر شکل و فرآورده ای اجتناب کنید. دارو در دمای اتاق و دور از امواج موبایل و مودم WiFi نگهداری شود. ( از مصرف خودسرانه ی دارو بدون مشورت یا تجویز پزشک پرهیز کنید.)

به منظور کسب اطلاعات بیشتر مطلب رژیم های حین درمان با روش هومیوپاتی و راهنمای مصرف دارو را مطالعه بفرمایید.